BackupManager

Download client software

Download en installeer backup client software. Nederlands, English, Français.

Proefversies hebben een opslagcapaciteit van 1 GB en zijn geldig gedurende 60 dagen.

User Configuration console

Laat gebruikers toe om via een web-browser backup bestanden en instellingen te bekijken. Nederlands, English, Français

Meer inspiratie nodig?

U wilt graag weten op welke manier Cheops bedrijven helpt bij hun groeistrategie? Schrijf dan in voor onze nieuwsbrieven met praktijkverhalen en tips.